Nagelbehandling

Med vanan att måla sina naglar regelbundet kan även problem uppstå. Men att måla sina naglar varje vecka är inte så jobbigt så länge man tar väl hand om de. Naglar är en indikator på det allmänna hälsotillståndet och avvikelser kan därför tyda på hälsoproblem. Därför är det extra viktigt att vara uppmärksam.

Det vanligaste klagomålet när det kommer till naglar är att de är sköra. Naglarna på fingrarna kan bli spröda eftersom att de är väldigt torra, vilket innebär att de är stela och lätt går sönder. De kan också vara för blöta vilket gör de mjuka och tenderar att bryta.

Många tar inte hand om sina naglar som de borde. Spikarna kan bli mycket torra och dela ändarna om de utsätts för torr värme, rengöringsmedel, kemikalier eller överskott av aceton/nagellacksbortagare.

Fötterna är de mest använda och missbrukade kroppsdelarna, särskilt med alla promenader och daglig körning som vi utsätter de för. Trots det ser vi inom hälso- och skönhetsvården att fötter och naglar försummas. Oavsett årstid är det alltid viktigt att hålla dina fötter och naglar i utmärkt skick. Vi på Lemon Honey hjälper dig att ta hand om de med god hygien för att behandla bland annat förhårdnader och smärta.

Välkomna in till oss på Lemon Honey för mer info. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

BOKA ONLINE